DFS logo
Det Danske Filmmusik Selskab
The Danish Film music Society

Find

soundtrack komponist

Hovedmenu / Main menu
Anmeldelser (Reviews)
Artikler (Articles)
Blog (Danish)
Filmmusik bog (Danish)
Filmmusic Forum
Filmmusic & Soundtrack links
Komponister (Composers)
Lydsporet (Danish only)
Medlemmer (DFS members)

Henriks sider / pages
John Barry · Jerry Goldsmith
Rachel Portman
Howard Shore
Sven Gyldmark
Koncerter (Concerts)

© www.filmmusic.dk 1996, 2024
Anmeldelser forside (reviews frontpage)

1 side tilbage (go back 1 page) Anmeldelser forside (reviews frontpage)Soundtracks alfabetisk (Scores alphabetically)Komponister alfabetisk (Composers alphabetically)

Signs

Produktionsår: 2002
Label: Hollywood Records
Labelnr.: 2061-62368-2

Se trackliste og andre udgaver hos SoundtrackCollector
Find filmtitel på InternetMovieDataBase (IMDB)
Find musikken på YouTube

Find og køb soundtrack hos Amazon.co.uk
(dette er et generelt link - kan soundtrack ikke skaffes hos Amazon, prøv evt. andre forhandlere)

Hvad synes du? (What do you think?)
anmeld selv dette soundtrack/score.

Anmeldelsesdato: 26.05.2011
"The Hand of Fate, Pt. 1" er måske nok mit absolutte yndlings stykke musik som JNH nogensinde har komponeret (og det siger ikke så lidt). Musikken passer fantastik godt til den scene det er komponeret til og jeg kan simpelthen ikke se, at det kunne være gjort bedre. Resten af scoret bygger mere eller mindre op til den scene og hovedtemaet høres i alskens varianter i løbet af filmen. På den måde synes jeg det fungerer fremragende som helhed - OG i filmen.
Anmelder: Lars

Anmeldelsesdato: 14.05.2008
Det 3. samarbejde mellem instruktøren M. Night Shyamalan og James Newton Howard. Denne gang et bud på de korncirkler, der pludselig opstår på …ja, kornmarker. Mel Gibson og familie lever ved en farm, som angribes udefra. Shyamalans film er faktisk mere spændingsdrama end gyser, selvom hans trailere viser noget andet. Netop denne film synes jeg personligt er svag, men skuespillerne gør hvad de kan for at få familiedramaet til at virke. Og hvordan med musikken? JNH indleder i sit Main Title med nogle skarpe og intensiverende strygere, som til en anden Hitchcock film. Fortsætter derefter med flere stille og urolige temaer, for bl.a. klaver og strygere, der bestemt gør sit til at få spændingen til at virke i filmen. Og JNH forstår at komponere variationer for klaver, så det lyder ensartet, men ikke ensformigt. Indimellem er der crescendo indsatser, som variation når et spændingsmoment skal afløse det næste. Også indslag af elektronisk musik samt gode indsatser af fløjte/obo/klarinet. Ca. 46 minutters udmærket spændingsscore, som jeg bestemt kan anbefale separat på cd, da jeg f.eks. ikke har planer om at se filmen igen. Ingen liner notes, men alle musikere er oplistet og krediteret.
Anmelder: Henrik