DFS logo
Det Danske Filmmusik Selskab
The Danish Film music Society

Find

soundtrack komponist

Hovedmenu / Main menu
Anmeldelser (Reviews)
Artikler (Articles)
Blog (Danish)
Filmmusik bog (Danish)
Filmmusic Forum
Filmmusic & Soundtrack links
Komponister (Composers)
Lydsporet (Danish only)
Medlemmer (DFS members)

Henriks sider / pages
John Barry · Jerry Goldsmith
Rachel Portman
Howard Shore
Sven Gyldmark
Koncerter (Concerts)

© www.filmmusic.dk 1996, 2020

Anmeldelser forside (reviews frontpage)

1 side tilbage (go back 1 page) Anmeldelser forside (reviews frontpage)Soundtracks alfabetisk (Scores alphabetically)Komponister alfabetisk (Composers alphabetically)

The Holiday
Komponist: Hans Zimmer

Produktionsår: 2006
Label: Varèse Sarabande
Labelnr.: VSD-6784

Se trackliste og andre udgaver hos SoundtrackCollector
Find filmtitel på InternetMovieDataBase (IMDB)
Find musikken på YouTube

Find og køb soundtrack hos Amazon.co.uk
(dette er et generelt link - kan soundtrack ikke skaffes hos Amazon, prøv evt. andre forhandlere)

Hvad synes du? (What do you think?)
anmeld selv dette soundtrack/score.

Anmeldelsesdato: 15.05.2007
Jeg er i forvejen en meget stor Hans Zimmer fan, så jeg så meget frem til dette album. Det skuffede absolut ikke. Dette album har alt det et album skal indeholde til en romantisk komedie. Let og dejlig musik, tilføjet et par strygere og så er stemningen sat! Rigtig godt album!
Anmelder: Monica

Anmeldelsesdato: 25.04.2007
Romantisk komedie med 2 kendte amerikanske skuespillere og 2 kendte britiske. 2 piger med kærestesorger vil begge starte på en frisk og via Internettet finder de ud af at bytte hus, i hhv. USA og England - og mon ikke de møder ny kærlighed her. Komponistvalget Hans Zimmer virker måske lidt mærkværdigt, men Zimmer har før bevist at han kan skrive vedkommende musik til forholdsvis stille film, f.eks. Driving Miss Daisy, As Good As It Gets og Green Card. Men han er naturligvis mest kendt for sine slagkraftige og tempofyldte actionscores med typisk Zimmer signatur. Her indledes med stille og melodiske cues, men i dur og upbeat så det er lige til at blive i godt humør af. Lige pludselig dukker der atypiske cues op som track 3 og 8 og det er forfriskende. På mig virker det klart som om, at Zimmer har gjort sig specielt umage med dette score og jeg hører det også som nyt territorium for Zimmer. Nu skal det bevises en gang for alle, at han er alsidig komponist. Jeg er overbevist: 48 minutters varieret og lyttevenligt score, som gør en i godt humør. God oplevelse, så jeg endte med at det fortjener karakteren 4.
Anmelder: Henrik