DFS logo
Det Danske Filmmusik Selskab
The Danish Film music Society

Find

soundtrack komponist

Hovedmenu / Main menu
Anmeldelser (Reviews)
Artikler (Articles)
Blog (Danish)
Filmmusik bog (Danish)
Filmmusic Forum
Filmmusic & Soundtrack links
Komponister (Composers)
Lydsporet (Danish only)
Medlemmer (DFS members)

Henriks sider / pages
John Barry · Jerry Goldsmith
Rachel Portman
Howard Shore
Sven Gyldmark
Koncerter (Concerts)

© www.filmmusic.dk 1996, 2022
Anmeldelser forside (reviews frontpage)

1 side tilbage (go back 1 page) Anmeldelser forside (reviews frontpage)Soundtracks alfabetisk (Scores alphabetically)Komponister alfabetisk (Composers alphabetically)

Mission: Impossible
Komponist: Danny Elfman

Produktionsår: 1996
Label: PolyGram Records
Labelnr.: 454 525-2

Se trackliste og andre udgaver hos SoundtrackCollector
Find filmtitel på InternetMovieDataBase (IMDB)
Find musikken på YouTube

Find og køb soundtrack hos Amazon.co.uk
(dette er et generelt link - kan soundtrack ikke skaffes hos Amazon, prøv evt. andre forhandlere)

Hvad synes du? (What do you think?)
anmeld selv dette soundtrack/score.

Anmeldelsesdato: 01.10.2010
Danny Elfman leverede et fantastisk brag af et soundtrack til den storstillende filmudgave af tv-serien Mission: Impossible. Oprindelig var det Alan Silvestri, der var hyret til jobbet, men Elfman tog over ¬ få uger før filmens udgivelse! Der er mange gode cues, der varier i spænding, action og romantik som f.eks.: "Big Trouble" (Nr. 4), "Love Theme?" (Nr. 5), "The Heist" (Nr. 11) og ikke mindst de hæsblæsende "Zoom A" (Nr. 17) og "Zoom B" (Nr. 18). Lalo Schifrins klassiske temamelodi er heldigvis stadig med og Elfman bruger den kun, når det er nødvendigt, ¬ især hen imod finalen. Mission: Impossible er en af Elfmans bedste scores fra 1990'erne og er derfor et køb værd.
Anmelder: Michael

Anmeldelsesdato: 11.09.2006
30 år efter premieren på tv-serien af samme navn, var instruktøren Brian de Palma klar med den nye filmudgave og med Tom Cruise i den altoverskyggende hovedrolle. Alan Silvestri var første komponistvalg og han nåede at skrive et helt score før han blev kasseret og Danny Elfman endte med at få opgaven. Scoret starter med dominerende trommer, nærmest i arrangement af militærtrommer og det kan godt betragtes som et gennemgående ledemotiv. I track 2 høres ca. 1 minut af Lalo Schifrins berømte tema. Derefter fortsætter Elfman spændingsmusikken, i typisk Elfman stil, heldigvis. Meget af det er næsten "mickey-mousing" og det fungerer rigtig godt. Af og til bydes der også på stille og eftertænksomme temaer, meget mørke, men det bliver de jo kun mere interessante af. Jeg fornemmer ikke rigtig musikken i filmen og det er jo så ros til Elfman, da musikken jo således bliver integreret som en fast del af filmen. Så jeg skal have cd'en på, for at nyde scoret rigtigt og kan man lide Elfmans action- og eventyrunivers er dette bestemt et af hans bedre scores. 52 minutters spilletid uden liner notes. Advarsel: der er også en cd med sange og kun et par tracks med Elfman.
Anmelder: Henrik