DFS logo
Det Danske Filmmusik Selskab
The Danish Film music Society

Find

soundtrack komponist

Hovedmenu / Main menu
Anmeldelser (Reviews)
Artikler (Articles)
Blog (Danish)
Filmmusik bog (Danish)
Filmmusic Forum
Filmmusic & Soundtrack links
Komponister (Composers)
Lydsporet (Danish only)
Medlemmer (DFS members)

Henriks sider / pages
John Barry · Jerry Goldsmith
Rachel Portman
Howard Shore
Sven Gyldmark
Koncerter (Concerts)

© www.filmmusic.dk 1996, 2023
Anmeldelser forside (reviews frontpage)

1 side tilbage (go back 1 page) Anmeldelser forside (reviews frontpage)Soundtracks alfabetisk (Scores alphabetically)Komponister alfabetisk (Composers alphabetically)

Drengene Fra Sankt Petri
(The Boys From St. Petri)
Komponist: Jacob Groth

Produktionsår: 1991
Label: Replay Records
Labelnr.: RECD 6303

Se trackliste og andre udgaver hos SoundtrackCollector
Find filmtitel på InternetMovieDataBase (IMDB)
Find musikken på YouTube

Find og køb soundtrack hos Amazon.co.uk
(dette er et generelt link - kan soundtrack ikke skaffes hos Amazon, prøv evt. andre forhandlere)

Hvad synes du? (What do you think?)
anmeld selv dette soundtrack/score.

Anmeldelsesdato: 02.03.2012
Elsker dette musikken fra denne film. Dog har jeg i snart 8 år været på jagt efter soundtracket, men har ikke fundet endnu. Er der nogen, der kan hjælpe?
Anmelder: Andreas H.

Anmeldelsesdato: 04.05.2006
Som i tilfældet med Mars Attacks!, får karakterskalaen en lille tak opad, da musikken i Kragh-Jacobsens film gør det, den skal. Nemlig at fremhæve dramaets følelser af ungdommeligt vovemod, kampen mod overmagten samt kærlighed og jalousi mellem to brødre, der er forelsket i den samme pige. Groth betegner selv sin musik i et interview med undertegnede som "det blå segment med en alvorlig nordisk tone" - så sandt, som det er sagt. At scoret ifølge mine anmelderkollegaers mening virker bedre i filmen end på cd, er således til at leve med!
Anmelder: Thomas

Anmeldelsesdato: 02.05.2006
Anmelder: Mikkel

Anmeldelsesdato: 14.01.2006
Jeg kan huske, da jeg var en lille dreng, at jeg optog denne film på video, for at kunne høre det vidunderlige tema igen og igen. Der gik dog mange år, før jeg rigtigt havde fået øjnene op for filmmusik. For nogle år siden fandt jeg så endeligt albummet i en butik og min lykke var gjort. Temaet bliver fuldt udfoldet i det sidste nummer på cd'en og disse 5 minutter og 15 sekunder er hele prisen værd alene. Men der er da heldigvis andet end bare dette tema. "Tristesse" temaet er, som i nok har gættet, trist. Men det er også smukt og yderst behageligt at lytte til. "Irene" sagde mig ikke meget til at begynde med, men når man har hørt nummeret nogle gange, kan man ikke undgå at komme til at elske det. Det er lyst og dejligt, hovedsageligt spillet på guitar - og et klaver deltager senere. "Otto's theme" er hypnotisk, med et lille kor og klaver. Det lyder sjovt nok som noget der er taget direkte ud af scoret fra Donnie Darko, en film, der kom til omkring 10 år senere. Lidt under halvdelen af dette album består af spændingsmusik. Dette er dog ærligt talt ikke særligt interessant at høre på væk fra filmen. Men de resterende 21 minutter med god til fremragende musik gør, at jeg vil anbefale dette album højt til fans af filmmusik.
Anmelder: Peter L.

Anmeldelsesdato: 11.12.2005
Jeg holder meget af Søren Kragh-Jacobsens film, så da jeg fandt denne cd måtte jeg eje den. Danske scores er jo desværre så sjældne, så man (jeg) køber jo stort set alt (de få), som udgives. Jacob Groth er efterhånden et kendt navn fra alle de tv-serier, han har skrevet temaer til: Taxa, Krøniken, Rejseholdet, Ørnen osv. Nå, men tilbage til dette score. Jeg synes hovedtemaet er rigtig godt og spændingsmusikken virker som den skal - i filmen. Altså en glimrende cd, men musikken som helhed er nok bedst sammen med filmen. Det er ikke alle cues, som er lyttevenlige separat, efter min mening, men hatten af for udgivelsen. Ca. 38 minutters spilletid.
Anmelder: Henrik