DFS logo
Det Danske Filmmusik Selskab
The Danish Film music Society

Find

soundtrack komponist

Hovedmenu / Main menu
Anmeldelser (Reviews)
Artikler (Articles)
Blog (Danish)
Filmmusik bog (Danish)
Filmmusic Forum
Filmmusic & Soundtrack links
Komponister (Composers)
Lydsporet (Danish only)
Medlemmer (DFS members)

Henriks sider / pages
John Barry · Jerry Goldsmith
Rachel Portman
Howard Shore
Sven Gyldmark
Koncerter (Concerts)

© www.filmmusic.dk 1996, 2024
Anmeldelser forside (reviews frontpage)

1 side tilbage (go back 1 page) Anmeldelser forside (reviews frontpage)Soundtracks alfabetisk (Scores alphabetically)Komponister alfabetisk (Composers alphabetically)

Home Alone (expanded)
(Alene hjemme)
Komponist: John Williams

Produktionsår: 1990
Label: La-La Land Records
Labelnr.: LLLCD 1158

Udgivelsesår: 2010

Se trackliste og andre udgaver hos SoundtrackCollector
Find filmtitel på InternetMovieDataBase (IMDB)
Find musikken på YouTube

Find og køb soundtrack hos Amazon.co.uk
(dette er et generelt link - kan soundtrack ikke skaffes hos Amazon, prøv evt. andre forhandlere)

Hvad synes du? (What do you think?)
anmeld selv dette soundtrack/score.

Anmeldelsesdato: 24.03.2011
Dagens spolemusik i Palads: Jeg får altid julelys i øjnene, når stereoanlægget tændes og mit store idol fylder min lille hybel ud med musik, der synes så perfekt afstemt de ledsagende billeder. Uanset sindelag og genrevalg og nærværende plade er ingen undtagelse - her pakkes højtiden energisk og veloplagt ind i det klassiske katten efter musen-tema - og parafrasen over Tchaikovskys Nøddeknækkeren er et gennemgående højdepunkt! Pure magic - og så er der altså kun 9 måneder til Juleaften!
Anmelder: Tashi

Anmeldelsesdato: 19.12.2010
Klassisk julefilm for hele familien, om problembarnet Kevin, der efterlades alene hjemme ved et uheld, mens familien rejser væk i julen. I mellemtiden har to hjernedøde tyve udtænkt at plyndre netop dette hus imens, men de kender ikke Kevin ­ endnu. Instruktøren Chris Columbus' første samarbejde med John Williams, men bestemt ikke det sidste, f.eks. arbejdede de også sammen på de første Harry Potter film. Men her er der juleinspireret actionmusik til alle løjerne og melodiske temaer til den ensomme Kevin, til stort orkester og kor, for alle pengene. Tillige muntre temaer i hurtigt tempo til den forstørrede familie, skurkene har også deres skæve og passende tegnefilmsagtige tema. Denne mere komplette udgave indeholder også væsentlig flere elementer af spændingsmusikken, i forhold til første udgivelse. Særdeles velkomponeret score i denne expanded udgave (udgivet i 3500 eksemplarer) på knap 79 minutter, inkl. 14 nye eller udvidede tracks, herunder filmens sange for kor og alternative versioner. Ca. 8 siders liner notes – der bl.a. beretter at Bruce Broughton var første komponistvalg, 8 siders detaljeret trackgennemgang og orkesterkreditering mv. Kan passende tages frem fra hylden, hver december.
Anmelder: Henrik